Adsense Sitemi Neden Onaylamıyor Çözümü

Share:

Google Adsense Sitemi Neden Onaylamıyor Çözümü


Sitesi olanların yüzde 90 'nı hep aynı soruyu soruyor, yıllardır bu işin içindeyim hiç eskimeyen bir soru Google adsense sitemi neden onaylamıyor? Cevap çok basit aslında sitenizde 3 yada 5 makale ile adsense almaya çalışmayın boşa. Şimdi yazdıklarımı dikkatle okuyun ve eksiksiz yerine getirirseniz kesinlikle ve kesinlikle adsense hesabınız olacak

Sitenizi açalı en az 3 ay geçmiş olması lazım, sitenizde hakkımızda, sitemap, kullanım şartları, iletişim bölümü kesinlikle olması lazım ve en önemlisi sitenizi açtığınızdan beri günlük düzenli olarak makale yayımlamanız lazım, tabi makaleler özgün yazı olması lazım çalıntı içeriklere sitenizde yer verirseniz adsenseyi unutun veya daha önceden bir başkasının sitesinden makale çalıp kendi sitenizde paylaştıysanız google bunu anlar ve sitenize ne hit gelir nede adsense 'yi alabilirsiniz. 

Eğer sitenizde çalıntı içerikler varsa ilk önce o konuyu komple silip kendiniz özgünce içeriklerle değiştirin. Sonra tekrar adsense ye başvurun ve kesinlikle adsense sitenizi onaylayacaktır. Bu işin hilesi hurdası yoktur boşuna google 'de araştırıp durmayın yukarıda anlattıklarım bu işin en kolay ve tek yöntemidir.

Hiç yorum yok