Film Sitesi Açma

Share:

Film Sitesi Açma


Film sitesi açmayı düşünüyorsanız bu yazıyı baştan aşağı okumanızı tavsiye ederim. Film sitesi açma konusunda bir çok blogcu nun konusu olmuştur ancak hiç biri daha önce den film siteleri olmamıştır sadece sağdan soldan kulaktan duyma bilgilerle konu yazmış bir çoğu ama sizlere bugün kendi eski bir film sitesi olan biri olarak size tüm ince ayrıntılarını olumlu yada olumsuz tüm asıl önemli olan altın kurallarını size açıklayacağım. Film sitesi açma aslında bir çok konuda iyi bir seçimdir nedenini soracak olursanız bir çok site işlerinden anlamayan acemi insanlar kendime site açıyım Türkiye 'de 70 milyonu geçkin insan var an az günde 200 300 kişi girer diye düşünüyor ve tabikide hüsrana uğruyor. 

Ne yazık ki bu işler bu kadar kolay yürümüyor, site işlerinde aşırı derecede bilgi olmanız lazım konuya çok çok hakim olmalısınız. Site açanların 10 bin de 1 'i tutarsa tutuyor. Şimdi konumuza gelecek olursak Film sitesi açmanın yararlarından biri de bu fazla bir bilgiye gerek duymadan çok rahat sitenize ziyaretçi çeke birsiniz. 7 'den 70 ' e herkesin ilgilendiği bir konu olduğu için Film sitesi olanlar ziyaretçi çekme konusunda fazla bir sıkıntı yaşamazlar. Film sitelerine Google adsense reklam vermez onun için Film sitelerine farklı kumar bahis firmalarından kolayca reklam alarak Fim siteniz den para kazana bilirsiniz

Ama bu tür reklam şirketleri gösterim ve tıklama başına az para verir ama siteniz Film içerikli site olduğu için fazladan ziyaretçi giriyor oda fazlasıyla kazanacağınız anlamına geliyor. Peki Fim sitesi açmanın olumsuz yönleri nedir diyecek olursanız telif sorunudur, malesef çok kötü bir durum bu buna engel olmak için sitenizin alt kısmına telif ve benzeri şikayetler için bizim ile iletişime geçin gibi bir yazı yazmalısınız eğer sitenizde paylaştığınız bir Film 'in sahibi film ini görüpte kaldırılmasını isterse sizinle iletişime geçer ve 3 gün için de kaldırmalısınız.

Eğer ki kaldırmazsanız mahkemelik olursunuz ve siteniz kapanır tabi bazı miktarlarda ceza almanızda mümkün onun için telif gelen uyarı mesajlarını günlük kontrol etmeli ve ciddiye almalısınız. Bazı arkadaşlar film sitesi aylık gelir nedir diye soruyorlar bu tamamen sizin siteyle ne kadar ilgilendiğinize ve günlük ziyaretçi sayınıza bağlı kesin bir fiyat söylenemez, 500 Tl de kazanabilirsiniz 5 bin Tl 'de bu tamamen size bağlı. Bugün sizlere Film site açma hakkında en önemli altın kurallar dan bahsettim bu yazdıklarımı dikkate alarak açarsanız başınız ağrımaz fakat vurdum duymaz davranırsanız başınız inanın çok ağrıyabilir.

Hiç yorum yok