Hit Arttırma Programı Zararlımı Yararlımı ?

Share:

Hit Arttırma Programı Zararlımı Yararlımı ?


Bir çok site sahibi sitesine gelen hiti arttırmak ister, ve bir çoğu sahtekarlıklara yani hileye başvurur. Bunların en çok bilineni ise hit arttırma programları bu programları genellikle yeni site açıp da hemen hit gelsin diye kullananlar, sitesine sürekli çalıntı içerik paylaştığı için google  normal olarak hit göndermediği için kullanan ve birde herseyi zar zor halledip adsense reklamlarına kadar alıp yalnız daha fazla para kazanmak için bu hit attırma programına başvuranlar var.

 Peki bu hit attırma programını kısaca anlatmak gerekirse bu programı üye olup bilgisayarınıza indiriyorsunuz ve programı açıyoruz sitemizin adını vb işlemleri girdikten sonra bilgisayar açık kaldığı sürece sizin haberiniz olmadan program akşama kadar binlerce siteye giriyor, tabi sizin gibi diğer kullanıcılarda programı açık kaldığı sürece onların haberi olmadan onların bilgisayarda sizin girdiğiniz siteye giriyor, normal mantığı bu şekil çalıyor. Peki bu tür hit arttırma programların bir yararı veya zararı varmı diyecek olursanız cevabiı kesinlikle ve kesinlikle zararı var. 

 Google gibi dev bir şirketi 1 saatte yazılan bir programla kandırılacağını sanıyorsanız çok yanılıyorsunuz demektir. Google bu tür programlara karşı önlemlerini çok almış durumda. Bu programı açtığınız vakit Google algoritmaları bunu fark ediyor ve sitenize en aşağı sayfalara çekiyor günlük sitenize 500 yüz kişi giriyorsa artık 50 kişiyi bile zor görürsünüz demektir ve bir daha Google 'nin gözüne girmeniz çok çok zor, hele ki bu hile hurda programlarını çok kullandıysanız siteniz Sandbox 'a girer.

 Sandbox nedir diyecek olursanız kısaca anlatmak gerekirse Google sizin siteyi bloke ediyor ve daha sitenize 1 kişi bile girmiyor ve bugüne kadar hiç bir site Sandbox 'dan çıkamadı kısacası siteyi kaldır at oluyor. Çoğu hit arttırma programının sitesine girdiğinizde emin olun hep şu şekilde yazarlar sitenize organik hit geliyor, Google açısından sağlıklı ve hiç bir problem sıkıntı olmaz gibi şeyler söylerler veya yazarlar birde yalandan face hesapları ile bir başka kullanıcıymış gibi kendi sitelerine girerler ve yalandan ben kullandım çok faydasını gördüm gibi vb yorumlarla doldururlar tabi norma olarak bu işlerden fazla anlamayan kişiler yorumlarda okuyunca hiç teretdüt etmeden hit arttırma programını indirip kullanıyorlar sonra bir kaç ay sonra sitelerine daha hit gelmediği için sitelerini silip masaüstünü yenileyip gidiyorlar. Kısaca konuyu toplayacak olursak hit arttırma programı ve bunun gibi hile hurdalar sitenize yarar deyil zarar getirir.

1 yorum:

  1. Benim anlamadigim bu siteler madem bukadar zararli neden google bu siteleri sanboxa dusurmuyor hemen hemen hepsi aktif yeni site acanlarin hepsi kullaniyor...

    YanıtlaSil