Siteme Kimse Girmiyor Kesin Çözümü

Share:

Blogger Siteme Kimse Girmiyor


Evet dostlar bugün siteme kimse girmiyor sorusunu ele alacağız, eğer konuyu baştan aşağıya okursanız sorunları ve çözümleri anlayacaksınız. Genelde bir çok deneyimsiz kişi sağdan soldan video izleyerek site açmaya karar verir ve sonra siteme kimse girmiyor diye ya siteyi bırakır yada Google 'de araştırıp durur. 

Aslında bu işler böyle yürümüyor eğer bir site açtıysanız blogger veya wordpress hiç fark etmez site nin temellerini sağlam atmanız gerekiyor. Sitenizi açar açmaz gereken  tüm ayarları yaptıktan sonra sitenizde alıntı yapmadan düzenli özgün makale paylaşarak 2 ile 3 aydan sonra sitenizin ziyaretçileri artacaktır. Burda önemli olan Sabırlı olmak, Özgün makale paylaşmak sonra gerisi gelecektir. Bilgisi olmadan bir çok site açanların çoğu ben site açıyım sağ dan sol dan başkasının sitesine girip yazılarını kopyalayıp kendi siteme yapıştırayım diyor ve sonra siteme kimse gelmiyor diye kendine çözüm arıyor. 

Google nin kendi özel robotları sizin bir başka siteden içerik çaldığınızı hemen anlıyor ve sitenizi en aşağı sıralara çekiyor ve sitemiz yükseleceği yerde düşüşe geçiyor buda bir sitede yaşanacak en kötü durum, İçerik hırsızlığı yapmayın size yararı deyil tam tersine zararı olur. Eğer yukarıda anlattıklarımı dikkatlice okuyup uygularsanız inanın sitenize fazlası ile ziyaretçi çekeceksiniz, kafanıza takılan bir yer olursa yorumlarda belirtiniz.

Hiç yorum yok