Warez Tema Kullanmak

Share:

Warez Tema Kullanmak
Yeni site açacak kişilere tabiki tema lazım ama temalar en az 30 Tl 'den başlıyor 1000 Tl 'ye kadar fiyatları çıkıyor, durum böle olunca bir çok insan warez tema kullanmak için tema aramaya başlıor. Peki aranızda bilmeyenler olabilir warez tema nedir diyecek olursanız kısaca anlatmak gerekirse, bir tema yapımcısı tarafından yapılan ve para ile satılan temayı korsanlar tarafından hackleniyor şifreli kodları çözüyorlar ve sitenin de sizlere üçretsiz olarak dağıtıyorlar. Peki bu temaları kullanmak yasalmı, tabikide yasal deyil tema sahibi sizden şikayetci olabilir ama bugüne kadar hiç şikayetci olanını görmedim duymadım 5o liralık tema için şikayetci olsa tahminimce bin lira mahkeme masrafı tutuyor yanılmıyorsam. Bir çok tema yapımcısı fazla uğraşmaz ama sonucda hakkını yemiş olursunuz.

Peki bu warez tema kullanmak siteye bir zararı varmı diyecek olursanız, temayı hackleyıp wareze düşüren şahız tema 'nın içine virüs yerleştirebilir haberiniz olmadan sitenize girip çıkabilir veya yerleştğirdiği bir kod ile sitenize giren 10 ziyareciden 2 'sini kendi sitenize yönlendirir ve bundan haberiniz bile olmaz ve buna benzer bir çok işlemler yapa bilir. Zaten warez temayı biri indirip kodlamalarla oynuyor kendi sitesine koyuyor bu seferi başka biri indirip oda kodlamalarla oynuyup kendi bloğunda paylaşıyor ve sizde bu warez temayı indirip kendi sitenizde kulanıyorsunuz.

 Eğer bilinçsiz bir şekilde kodlamaları ile oynanmış bir tema Google de fazla hit kazanmanızada engel olabilir, tema yapımcısı temayı google nin istediği, sevdiği gibi kodluyor ama temayı wareze düşüren kişiler kodlamalar la oynarken hiç biri özenerek kod yazmaz sonuçda size üçretsiz tema dağıtıyor.  Emin olun o siteye harcayacağınız emeklerin hepsi boş, ama her warez temanın kodları ile oynanmış olduğunu sanmayın bazıları temiz oluyor ama bunu bilmenin hiç bir yöntemi yok kodlama 'dan anlayan kişile anlar onlarda temayı baştan aşağı incelemesi lazım buda haftalar sürebilir. En iyisi hiç bir riske girmeden kafanızda soru işareti kalmadan beğendiğiniz temayı satın alıp kullanmak seçim sizin. Eğer şimdilik param yok diyorsanız siteniz wordpress yada blogger 'da olsa her ikisinin 'de üçretsiz dağıttıkları bir sürü tema var, warez tema kullanmaktansa onları kullanmanızı şiddetle tavsiye ederim.

Hiç yorum yok